angelina jolie

Angelina Jolie vizitează taberele de refugiați din Bangladesh

Uncategorized Lifestyle

Angelina Jolie a vizitat ieri câteva tabere de refugiați din Bangladesh și din zonele învecinate. Actrita s-a dus în taberele Rohingyas , în calitate de Ambasador Onorific pentru Înaltul Comisariat al Națiunilor Unite. În aceste zile, vedeta de la Hollywood este așteaptă, de asemenea, la Teknaf să se întâlnească cu musulmanii Rohingyas care, în august 2017, au părăsit Birmania după brutala represiune militară.

Angelina Jolie, mereu în prima linie pentru refugiați, a stat de vorbă cu femeile și copiii din lagăre, pentru a investiga situația cu care se confruntă .

„Sunt copleşită şi în acelaşi timp mândră să fiu aici alături de voi, astăzi. Aveţi tot dreptul din lume de a nu fi consideraţi cetăţeni fără ţară, iar maniera în care aţi fost trataţi ar trebui să ne ruşineze pe toţi”, a declarat Angelina Jolie. Ea a mai spus că această criză umanitară reprezintă rezultatul unor decenii de discriminări care au fost ignorate.
„Lucrul cel mai tragic legat de această situaţie este acela că nu putem să spunem că nu am fost avertizaţi”, a mai spus Angelina Jolie.

Mai târziu, în timpul vizitei din tabăra din Ukhia ,a fost fotografiată îmbrăcată complet în negru, cu un văl pe cap. Angelina Jolie nu a făcut declarații presei, deși vizita ei nu este una ocazională. Taberele vizitate de actriță au cerut Organizatiei Natiunilor Unite, 1 miliard de dolari, pentru îngrijirea refugiaților din aceste locuri.

Alte fotografii, o portretizează pe Angelina Jolie în timpul întâlnirii cu copiii în una din tabere, când intenționează să facă bule de săpun, pentru ai distra pe cei mici. Aceasta este prima călătorie a actriței în Bangladesh dar, Angie s-a întâlnit deja cu refugiații Rohingya în timpul călătoriilor sale în India în 2006 și Myanmar în 2015.

Etnicii Rohingya, care trăiesc în partea de nord a Birmaniei, la granița cu Bangladesh, au fost întotdeauna victime ale persecuției în statul lor, care nu le recunoaște etnia. Sunt adesea refugiați ai unor tabere din alte țări vecine. Situația s-a înrăutățit de la ultimele ciocniri din 2017.

Tagged

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *