Muzeul Antipa

Școala de Vară la Muzeul „Grigore Antipa”

Lifestyle

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” îi invită pe copiii cu vârste cuprinse între 9 și 14 ani într-o fascinantă călătorie în lumea cunoașterii științifice!

Urmând cursurile Școlii de Vară de la Antipa, participanții vor fi implicați în activităţi de cunoaştere a biodiversităţii şi de ocrotire a mediului, prin însuşirea şi experimentarea practicilor utilizate de către specialiștii muzeului.

În modulul „Animale ocrotite”, din perioada 15 – 19 iulie 2024, tinerii cursanți vor face cunoștință cu specii ocrotite din fauna României și vor afla de la Dr. Alexandru Iftime de ce unele specii de animale ajung să aibă nevoie de ocrotire, precum și ce putem face fiecare dintre noi pentru a le oferi această protecție. Participanții vor afla ce specii de animale sunt ocrotite de lege, cum să le recunoască și să le protejeze în natură, de la vietăți binecunoscute și spectaculoase precum balena albastră sau tigrul siberian la peștișori întâlniți doar în România, precum aspretele sau roșioara de Pețea. Vor învăța care sunt necesitățile acestor specii și ce putem face pentru ele – și pentru a reduce impactul activităților noastre asupra naturii.

La terminarea fiecărui modul, toți copiii vor primi diplome de participare și premii surpriză.
Înscrierea copiilor la Școala de Vară 2024 la Antipa se face prin formularul https://antipa.ro/rezervari, în limita a maximum 15 locuri/grupă.

Programările se vor face în ordinea înscrierii, în limita locurilor disponibile, iar costul de participare este de 290 lei/modul/participant, 560 lei/ modul/doi frați sau 560 lei/ 2 module/participant.

Vă așteptăm cu drag! Comunicat de presă – Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *