Publicitate

Noi spunem o poveste, nu facem o simplă reclamă!

Fii diferit față de ceilalți antreprenori care își promovează afacerile doar pe site-ul propriu sau doar pe rețelele de socializare. Acum ai șansa să te promovezi prin intermediul unui articol de presă care să îți prezinte afacerea ! Pe scurt, te promovezi o singură dată, și rămâi tot timpul în atenție!

Alegând această abordare, vei obține o expunere mult mai amplă și vei câștiga încrederea publicului într-o măsură semnificativă.

Costurile asociate cu serviciile publicitare sunt 100% deductibile, practic ZERO. De ce să plătești impozit pe profit către stat, când poți investi acești bani în dezvoltarea și promovarea imaginii afacerii tale?

Asta fac și companiile mari pe care le întâlnim la tot pasul, fie pe TV, internet sau stradă. Ele înțeleg beneficiul major al investițiilor în promovare pentru creșterea vizibilității și consolidarea poziției pe piață. Astfel, nu doar că își construiesc o prezență puternică, dar și reduc impactul fiscal prin deducerea cheltuielilor de publicitate.

La RMedia , suntem mândri să fim agenția de publicitate care pune accent pe transparență și autenticitate. Nu folosim tactici de marketing înșelătoare, prin care să transmitem oferte încărcate cu tot felul de costuri extra.

Vă propunem o campanie de imagine derulată pe parcursul a trei luni, simplă, corectă, cu costuri minime, care să vă atragă fix publicul țintă al afacerii dumneavoastră. Serviciile incluse în cele 3 luni de derulare ale campaniei sunt:

 • noi documentăm și scriem 3 articole despre afacerea dumneavoastră, câte unul în fiecare lună,

 • noi le publicăm pe site-ul rmedia.ro,

 • noi plătim promovarea în fiecare lună pe facebook, timp de 3 luni,

 • noi concepem și vă transmitem un raport al rezultatelor obținute.

Beneficii Cheie ale Colaborării cu Noi:

 1. Posibilitate efectuării plății în 3 rate 

 2. Costuri 100% deductibile, practic ZERO

 3. Noi plătim promovarea pe facebook

Costurile cu promovarea articolului în mediul online cad în sarcina noastră. Noi plătim pentru promovarea afacerii dumneavoastră pe facebook.

 1. Credibilitate Durabilă în Timp:

Postările trec, articolul rămâne indexat în google pe termen lung, asigurând o prezență constantă și durabilă pentru afacerea dumneavoastră. În comparație cu postările efemere pe rețelele sociale, articolul de presă continuă să atragă atenția și să consolideze credibilitatea brandului.

 1. Conținut de calitate:

Prin colaborarea cu noi, nu doar că vă bucurați de crearea conținutului de cea mai înaltă calitate, dar și de promovarea atent gestionată pe platforma Facebook. Un articol bine conceput și o promovare eficientă cresc vizibilitatea și încrederea în brandul dumneavoastră.

 1. Atrageți Audiențe Targetate:

Prin analiza atentă a publicului țintă, ne asigurăm că articolul dumneavoastră ajunge la cei mai potriviți potențiali clienți. Ați obosit să vă adresați maselor? Noi vă conectăm cu cei care contează cu adevărat pentru afacerea dumneavoastră.

 1. Creșterea vânzărilor:

Articolele noastre sunt concepute pentru a genera interes și a conduce vizitatorii direct către acțiuni specifice, sporind șansele de conversii. Nu doar spuneți povestea dumneavoastră, determinați acțiuni tangibile din partea publicului dumneavoastră.

 1. Control Asupra Propriei Povestiri:

Adăugați credibilitate postărilor de pe rețelele de socializare, printr-un articol care să vă prezinte povestea în detaliu! Noi facem ca fiecare cuvânt să conteze, aducându-vă în atenție în cel mai autentic mod și oferind plus valoare afacerii dumneavoastră.

 1. Feedback Constructiv și Optimizare Continuă:

Nu ne oprim odată ce articolul este publicat. Prin analiza constantă a performanței și feedback-ul primit, ne asigurăm că strategia noastră evoluează în funcție de schimbările în mediul online, pentru a vă aduce mereu cele mai bune rezultate.

Alegeți RMedia entru a crește încrederea în brandul dumneavoastră, cu rezultate notabile pe termen lung, punând accent pe calitate, nu pe cantitate!

Echipa noastră de experți este pregătită să vă ofere GRATUIT asistența necesară pentru a vă ajuta să luați cele mai bune decizii pentru a vă promova afacerea.

Pentru orice informații, vă stăm permanent la dispoziție la adresa de email office@rmedia.ro