România a învins Lituania cu 3-1 în Liga Națiunilor

Sport

Naționala de fotbal a României a învins reprezentativa Lituaniei cu scorul de 3-1 (1-1), luni seară, pe stadionul Steaua, în grupa C2 a Ligii Naţiunilor. Golurile victoriei tricolorilor au fost marcate în ultimele 10 minute de joc.
Valentin Mihăilă a deschis scorul în minutul 4 al partidei, după o pasă a lui Nicolae Stanciu, dar Lituania a reușit să egaleze în minutul 34 prin Armandas Kucys.

Partida s-a decis în minutul 80, când VAR a anulat un gol reușit de Lituania, iar câteva minute mai târziu tot VAR a acordat penalty pentru România, scorul deveninind, astfel 2-1 prin Răzvan Marin.
Golul cu numărul 3 al României a fost înscris în minutul 92, de Mitriță, după o fază reușită împreună cu Alibec.
În celălalt meci din grupa C2, Kosovo a învins Cipru cu scorul de 4-0. Următorul meci din Liga Națiunilor este pe 12 octombrie, cu Cipru, în deplasare.

Clasamentul grupei C2: România – 6p; Kosovo – 3p; Cipru – 3p; Lituania – 0p.

Au evoluat echipele:
România: Târnovanu – Rațiu, Drăgușin, Burcă, Bancu – M. Marin – Man, Stanciu, Răzvan Marin, Mihăilă – Drăguș;
Selecționer: Mircea Lucescu Rezerve: Niță, L. Popescu – Manea, Ghiță, Alibec, Chipciu, Hagi, Coman, Artean, Olaru, Mitriță, Sorescu

Lituania: Gertmonas – Sirvys, Girdvainis, Lakiatas, Tutuskinas, Lasickas – Matulevicius, Slivka, Vorobjovas, Dolznikov – Kukys Rezerve: Bertasius, Mikelionis, Milasius, Kazukolovas, Upstas, Paulauskas, Kalinauskas, Vareika, Verbickas, Paulauskas, Barauskas, Antanavicius;
Selecționer: Edgaras Jankauskas

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *