tarom

TAROM lansează noi oferte speciale pentru Roma, Belgrad şi Sofia, cu preţuri începând de la 199 de euro

Lifestyle

TAROM lansează noi oferte speciale pentru trei destinații, începând de la 199 de euro
Perioada de vânzare a biletelor: 27 – 29 septembrie 2024;
Perioada de călătorie: 15 octombrie – 15 noiembrie 2024;
Biletul este dus-întors;
Oferta TAROM include toate taxele, bagaj de cală, check-in gratuit și un bagaj de mână de 8 kg.
București, 27 septembrie 2024 – Compania TAROM lansează noi oferte de călătorie pentru acest sezon de toamnă și propune trei destinații europene de călătorie.

Astfel, TAROM oferă un tarif promoțional începând cu 199 de euro dus-întors la achiziționarea biletelor de avion în perioada 27 – 29 septembrie 2024, pentru zboruri către/dinspre Roma, Belgrad sau Sofia. Perioada de călătorie este 15 octombrie – 15 noiembrie 2024 (data ultimului retur), în limita locurilor disponibile.
Fie că optează pentru centrul culturii italiene și aleg destinația Roma, sau aleg ca destinație de afaceri ori de weekend capitalele din țările vecine, Belgrad și Sofia, călătorii beneficiază de biletele cu tarife promoționale pentru zboruri dus-întors, cu toate taxele incluse, un bagaj de mână de 8 kg, un bagaj de cală și check-in gratuit.
Pentru cea mai rapidă rezervare, click pe următorul link: www.tarom.ro. Biletele sunt disponibile pentru vânzare pe site-ul www.tarom.ro, în agenţiile TAROM sau la agenţii acreditaţi, în limita locurilor disponibile.

Despre TAROM
Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române – TAROM a fost înfiinţată în anul 1954 şi îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor, fiind membră a Alianţei SkyTeam din 25 iunie 2010. Transportatorul Național al României deține o flotă de 18 aeronave și are în portofoliul său un număr de 70 de destinații operate cu aeronave proprii sau deservite de partenerii săi code share. Din anul 1993, TAROM este companie membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA). Mai multe detalii despre produsele și serviciile oferite de compania TAROM pot fi obținute accesând site-ul www.tarom.ro sau apelând gratuit Serviciul Call Center la numărul de telefon 004 021 99 78.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *