Nicolae Ciucă şi-a depus candidatura pentru alegerile prezidenţiale

Politica

Președintele PNL, Nicolae Ciucă și-a depus, miercuri candidatura la alegerile prezidențiale, la sediul BEC. La ieșirea de la Biroul Electoral Central, Nicolae Ciucă a transmis că va fi un președinte responsabil.

„Ne aflăm într-o situație în care România s-a schimbat și se schimbă. Situatia internationala s-a schimbat, si vedem, din pavcate, ca se schimbă din ce în ce mai des. Avem nevoie de o viziune liberală, capabilă să gestioneze aceste provocări de natură economică, socială sau care ar putea afecta democrația.

Ca atare, venim cu o viziune de dreapta – România are nevoie de o astfel de viziune și de o persoană capabilă să o implementeze. Mă bazez foarte mult pe PNL, discutând despre cel mai vechi partid politic din România și Uniunea Europeană, un partid angajat de fiecare dată și responsabil pentru toate proiectele politice pe care si le-a asumate.

PNL vine cu o viziune pentru o Românie prosperă și sigură. România are capacitatea de a asigura siguranța cetățenilor.
Voi fi un președinte rezonabil, implicat, echilibrat, care, așa cum am făcut toată viața, va munci alături de cetățeni și de instituții, pentru a face față oricăror provocări, dar mai ales pentru a construi un viitor mai bun, mai sigur pentru generațiile viitoare“, a declarat Nicolae Ciucă, la ieșirea de la Biroul Electoral Central.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *