Universitatea Politehnica din Bucureșt

Politehnica Bucureşti va găzdui ROBOFEST – cel mai mare festival de robotică

Lifestyle

Campusul Politehnica Bucureşti se va transforma într-un hub tehnologic unde sute de roboţi şi tehnologii de ultimă generaţie îşi vor da întâlnire.
Timp de trei zile, în perioada 1 – 3 noiembrie, campusul Politehnicii din Bucureşti se va transforma într-un hub tehnologic unde vor fi expuşi sute de roboţi şi tehnologii de ultimă generaţie, la cel mai mare festival de robotică din Europa – ROBOFEST.

„Politehnica Bucureşti te invită să descoperi viitorul la unul dintre cele mai mari şi inovatoare evenimente dedicate roboticii, industriei 4.0, automatizării şi inteligenţei artificiale. În perioada 1-3 Noiembrie 2024 te aşteptăm la cea de-a III-a ediţie a ROBOFEST, cel mai mare festival de robotică din Europa! Timp de trei zile, campusul Politehnica Bucureşti se va transforma într-un hub tehnologic unde sute de roboţi şi tehnologii de ultimă generaţie îşi vor da întâlnire”, informează organizatorii.

În cadrul ROBOFEST se vor desfăşura ROBOCHALLENGE – cel mai mare concurs internaţional de robotică din Europa, ajuns la ediţia a XV-a, care cuprinde 18 probe şi este deschis elevilor, studenţilor şi absolvenţilor pasionaţi de roboţi autonomi şi QUBE2SPACE – prima competiţie mondială de PocketQube-uri, dedicată liceenilor, organizată de echipa 2SPACE – singura echipă de studenţi din România care proiectează şi lansează rachete pentru competiţii internaţionale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *