Târgul Întreprinderilor Mici și Mijlocii (TIMM) – ediția 2024 – industria HoReCa

Social

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului organizează, prin Agenția pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii și Turism Ploiești (AIMMT Ploiești), Târgul Întreprinderilor Mici și Mijlocii (TIMM) – ediția 2024 – industria HoReCa.
Târgul se va desfășura în incinta Casino Sinaia, în perioada 19 – 21 noiembrie 2024. Evenimentul va reuni antreprenori din industria ospitalității, având ca obiectiv facilitarea contactelor între întreprinzătorii care activează în domeniul furnizării de bunuri și servicii și agenții economici care activează în sectorul HoReCa.

Târgul Întreprinderilor Mici și Mijlocii Sinaia 2024 va pune la dispoziția vizitatorilor o expoziție cu vânzare unde firmele participante își vor prezenta produsele și serviciile. În paralel vor fi organizate seminare, mese rotunde, ateliere de lucru și prezentări menite să promoveze produsele și serviciile oferite de către participanți.
Vă aducem la cunoștință că participanții la acest eveniment vor putea beneficia de ajutor financiar de minimis ce constă în:

-asigurarea participării/ prezenței gratuite la târg pentru aplicanții selectaţi în urma înscrierii electronice în cadrul programului;
-acordarea fiecărui participant a unei sume forfetare în valoare de 2500 ron/ beneficiar pentru cheltuieli destinate deplasării şi cazării participanților, condiționată de prezența zilnică la TIMM Sinaia ediția 2024 pe întreaga perioadă de desfășurare a evenimentului și de respectarea procedurii de implementare a programului.

Operatorii economici interesați se pot înscrie pe site-ul https://ploiesti-programe-imm.online/Aplicaţia va fi deschisă începând cu data de 21.10.2024, ora 10:00, până în data de 04.11.2024, ora 20:00.
Pentru detalii legate de condițiile de participare, ne puteți contacta la numerele de telefon: 0244.522085, 0785.026.537 sau la adresa de e-mail:agentia.ploiesti@imm.gov.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *