Serena Williams

US Open – Serena Williams a învins-o pe Maria Sharapova

Sport

Jucătoarea americană de tenis, Serena Williams (8 WTA) a învins-o luni pe rusoaica Maria Sharapova (87 WTA) , scor 6-1, 6-1, și s-a calificat în turul 2 al turneului de Mare Șlem de la US Open.

“Cred că am reuşit să mă concentrez, în special la punctele de break, şi nu am lăsat-o în joc, pentru că ea este tipul de jucătoare care nu renunţă. Chiar şi pe final ea vrea să lupte în continuare”, a declarat Serena Williams, potrivit site-ului WTA.

Meciul s-a disputat pe „Arthur Ashe Stadium” și a durat 59 de minute.
Din cele 22 de confruntări cu Şarapova, aceasta a fost victoria cu numărul 20 din carieră pentru sportiva din Statele Unite ale Americii împotriva rusoaicei.

“Nu este un drum uşor, n-a fost niciodată. Dar am trecut printr-o operaţie la umăr acum aproximativ patru luni. Să ajung să joc seara la US Open, cu un public încântat de confruntare, este ceva important. Sunt norocoasă că fac parte din asta”, a afirmat Maria Sharapova.

În turul 2 de la US Open, Serena Williams o va întâlni pe Caty McNally, (121 WTA), cea care a beneficiat de un Wild Card, iar în turul 1 a trecut de elveţianca Timea Bacsinszky, scor 6-4, 6-1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *