Simona Halep

Turneul Campioanelor 2019 – Simona Halep învinsă de Elina Svitolina

Sport

Jucătoarea română de tenis Simona Halep locul 5 WTA, a fost învinsă de ucraineanca Elina Svitolina, locul 8 WTA cu 7-5, 6-3, miercuri, într-un meci din Grupa Violet a Turneului Campioanelor de la Shenzhen (China). Partida a durat o oră și 40 de minute.

„A fost un meci extrem de fizic, amândouă am urmărit o mulțime de mingi și au fost schimburi foarte lungi. Sunt mulțumită că am jucat solid astăzi și am stat foarte bine în defensivă. Sunt foarte fericită de cum m-am descurcat azi pe terenul de tenis. Cu siguranță mă așteptam să fie greu, extenuant, dar am fost concentrată de la început și asta m-a ajutat mult”, a spus Elina Svitolina la interviul de după meci.

În urma acestei victorii, Elina Svitolina a obținut calificarea în semifinalele competiției din Shenzhen, în timp ce Simona Halep trebuie să o învingă pe Pliskova în ultimul meci pentru a se califica în faza următoare a competiţiei.

Svitolina va evolua vineri la Shenzhen cu Bianca Andreescu, în timp ce Simona Halep va evolua cu Karolina Pliskova. Rezultatul celor două partide va decide jucătoarele calificate în semifinale din Grupa Violet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *