Bryan Adams

Bryan Adams va concerta la Cluj-Napoca în 11 noiembrie 2019

Lifestyle

Cântăreţul şi compozitorul canadian Bryan Adams va concerta pe 11 noiembrie la Cluj-Napoca. Concertul programat să aibă loc pe BT Arena face parte din turneul „Shine A Light”, prin care artistul îşi promovează cel mai recent album, compus din 12 piese rock, pop şi R&B. Turneul a început în 25 februarie 2019, susținând concerte în Statele Unite, America de Sud și Europa

Piesele sale au apărut pe coloanele sonore ale unor filme celebre, precum „Robin Hood” („Everything I Do I Do It For You”), „Don Juan” („Have You Really Loved A Woman”), „The Mirror Has Two Faces” („I Finnaly Found Someone” – duet cu Barbra Streisand), „Three Musketeers” (”All for Love”, împreună cu Rod Stewart şi Sting).

În cei peste 40 de ani de carieră, Bryan Adams a vândut peste 75 de milioane de albume, a fost nominalizat de 15 ori la Premiile Grammy , de 5 ori la Globurile de aur , de 3 ori la Oscar şi a fost recompensat cu o stea pe Walk of Fame din Hollywood.

În anul 1992, Bryan Adams a câştigat premiul Grammy pentru cea mai bună piesă scrisă special pentru film sau televiziune. El a primit distincţia pentru melodia „(Everything I Do) I Do It For You”, compusă pentru filmul „Robin Hood, prinţul hoţilor/ Robin Hood: Prince of Thieves”.

Bryan Adams este, de asemenea, producător, chitarist, fotograf, filantrop şi activist. El a primit Ordinul Canadei pentru contribuția adusă muzicii și pentru activitățile sale filantropice.
Bryan Adams a mai concertat în România, la Bucureşti, în 2000 şi 2008.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *