DANIEL FLOREA

Primăria Sectorului 5 – Proiectul #Fapte – Regenerare urbană Amurgului

Social

Primăria Sectorului 5, împreună cu Școala Gimnazială Nr. 125, Institutul De Pneumoftiziologie “Marius Nasta” și partenerii privați, alesi în urma realizării procedurii de selecție, derulează din luna august 2019, proiectul “#FAPTE – REGENERARE URBANĂ AMURGULUI” în comunitatea marginalizată Amurgului, Sector 5, București.

Primaria sprijină concret copiii ai căror părinți nu își permit minimul necesar pentru susținerea acestora în învățământul preșcolar, învățământ în cadrul căruia aceștia își dobândesc bazele educației, favorizând creșterea șanselor de reușită școlară și integrarea socială.

În cadrul proiectului “#FAPTE – REGENERARE URBANĂ AMURGULUI”, Primăria Sectorului 5 a achiziționat (pentru Grădinița din incinta Școlii Gimnaziale Nr. 125) 30 paturi, saltele și seturi de lenjerie pentru 30 de preșcolari”a anunțat primarul Seectorului 5,Daniel Florea, pe pagina sa de facebook.

Primarul Daniel Florea a lansat în acest an Proiectul #FAPTE – Regenerare Urbană Amurgului, ca parte integrantă a amplului program de regenerare urbană a zonelor defavorizate ale Sectorului 5 pe care l-a implementat încă de la începutul mandatului său. Astfel, Primăria Sectorului 5 atrage fonduri nerambursabile în cuantum de 3,7 milioane de euro, pentru a veni în sprijinul persoanelor aflate în risc de sărăcie și excluziune socială din comunitățile marginalizate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *