halep

Simona Halep speră să participe la “Palermo Ladies Open”

Sport

Simona Halep a declarat că doreşte să joace la Ladies Open de la Palermo, prima competiţie WTA după întreruperea cauzată de pandemia de coronavirus.

”E greu fără turnee, simt lipsa lor, sper ca în curând să putem călători din nou liniștiți, pentru că este puțin îngrijorător. Nu am luat o decizie definitivă în privința revenirii în circuit, dar sper să încep cu Palermo”, a declarat Simona Halep la Cluj, acolo unde a jucat un meci demonstrativ de dublu mixt, alături de Horia Tecău.

Directorul Ladies Open de la Palermo, Oliviero Palma s-a declarat încântat de dorinţa Simonei Halep(2 WTA) de a participa la turneul de categorie WTA Internațional.

„Ne bucurăm de interesul ridicat al Simonei Halep pentru Palermo Ladies Open, o vom aştepta la Country Club pentru o ediţie istorică a turneului.

Am fost în contact cu managerul lui Halep de ceva timp şi am vorbit mult despre potenţiala ei participare la Palermo. Este una dintre cele mai bune jucătoare din lume şi prezenţa ei ar contribui la transformarea extraordinară a unui turneu aflat deja la nivel înalt. Vom lăsa uşile deschise pentru ea cât mai mult timp posibil, precum şi pentru alte jucătoare din Top 10 care vor dori să îşi reia sezonul la Palermo”, a declarat Oliviero Palma, pentru site-ul oficial al turneului.

Ladies Open va avea loc pe zgură, cu spectatori în tribune, din 3 august.
Printre jucatoarele care s-au înscris în competiție se numără Arina Sabalenka (locul 11 WTA), Petra Martici (locul 15 WTA), Elena Rîbakina (locul 17 WTA), Marketa Vondrousova (locul 18 WTA) și Maria Sakkari (locul 20 WTA).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *