George Simion – „Un nou proces pierdut de Iohannis, dar tot cu şase case rămâne”

Politica

Preşedintele AUR, George Simion, a spus, în cadrul unui video postat pe pagina de Facebook, că sentinţa în cazul lui Klaus Iohannis e încă una din multele care arată că acesta este un hoţ. Liderul AUR a prezentat mai multe imagini cu casele familiei Iohannis.

„Klaus Iohannis are o nouă sentinţă de casă dobândită prin fals. Bună seara, dragi prieteni, de aici, din tabăra de lucru pentru sinistraţii din comuna Pechea, judeţul Galaţi, sinistraţi pe care Klaus Iohannis nu are ochi să-i vadă şi îi salută de undeva din avionul de lux cu care merge şi care costă 600.000 de euro pe călătorie. Sentinţa în cazul lui Iohannis e încă una din multele care arată că preşedintele nostru este un hoţ”, a transmis George Simion în cadrul clipului postat.

Acesta a prezentat o serie de filmări cu casele lui Klaus Iohannis din Sibiu.
„Una din casele lui Iohannis folosită foarte mulţi ani abuziv până când instanţa a hotărât că nu are voie şi nu are proprietate asupra acestei case. Sigiliul acesta e pus din 2015, dragi prieteni. Acesta e un spaţiu pentru care familia Iohannis a încasat 320.000 de euro. Din 2001 până în 2015, când a venit sentinţa definitivă, familia Iohannis a încasat chirii după chirii de la Raiffeisen Bank, care după aceea s-a mutat. Şi banii aceştia, în loc să-i dea înapoi, măcar la statul român, au rămas în buzunarele familiei Iohannis, care timp de 10 ani nu a făcut nimic pentru români şi care vrea ca voi să fiţi săraci şi să nu aveţi un apartament măcar de 50 de metri pătraţi”, a spus liderul AUR într-un video filmat săptămâna trecută în Sibiu.

Potrivit lui George Simion, aceşti 320.000 euro au fost folosiţi de familia Iohannis pentru a cumpăra noi şi noi case.
„În total au şase. Cine îndrăzneşte să-i ceară sasului care a pus în genunchi toată România banii înapoi, măcar pe această avere dobândită ilicit, măcar pe 320.000 de euro, pentru că el a făcut fals, uz de fals punând mâna pe acest spaţiu?”, a mai spus George Simion.

Liderul AUR a explicat că sentinţa în cazul lui Klaus Iohannis era de aşteptat încă de acum patru ani, George Simion fiind şi atunci la faţa locului, unde exista deja o sentinţă definitivă.
„Iohannis a tergiversat procesul timp de patru ani. Iată ce spuneam atunci: E o casă bonus, e o casă din acea moştenire Baştea, pe care soţii Iohannis voiau să pună mâna. Din fericire, locatarii de aici s-au mobilizat şi au oprit fărădelegea, astfel încât casa asta nu a ajuns să completeze salva de case obţinute prin metode obscure de Klaus Iohannis”, a mai transmis George Simion în cadrul clipului postat pe reţelele de socializare.

Liderul AUR a subliniat că reprezentanţii coaliţiei de guvernare au spus că „nu este posibil să construieşti apartamente de 35.000 de euro, dar au avioane luxoase şi şase case şi au dat oamenilor de aici (din Pechea), în bătaie de joc, 2.000 de euro pentru case”.
Departamentul de comunicare al Alianţei pentru Unirea Românilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *