A.S.F. lansează un nou instrument online – Platforma pentru consultare publică

Social

Autoritatea de Supraveghere Financiară (A.S.F.) continuă procesul de digitalizare şi lansează, astăzi, Platforma pentru consultare publică, un proiect IT dezvoltat cu resurse interne, realizat cu scopul fluidizării procesului de consultare publică, informează instituția într-un comunicat de presă.

“Noul instrument online, care este disponibil pe www.asfromania.ro, integrează o serie de activităţi care până în prezent erau desfăşurate separat şi care necesitau un interval de timp mai mare pentru prelucrarea informaţiilor.
Platforma pentru consultare publică va facilita procesul de transmitere a propunerilor de către participanţii la piaţă, ceea ce înseamnă flux de validare user-friendly, acces la istoricul propunerilor şi acces la documente în format pdf. Totodată, Platforma pentru consultare publică va înlesni gestionarea documentelor de dimensiuni mari şi va asigura un spaţiu sigur pentru stocarea, organizarea, partajarea şi accesarea informaţiilor”, se arată în comunicat.

Despre Autoritatea de Supraveghere Financiară
Autoritatea de Supraveghere Financiară este autoritatea naţională, înfiinţată în anul 2013 prin OUG 93/2012 aprobată prin Legea 113/2013, pentru reglementarea şi supravegherea pieţelor asigurărilor, a pensiilor private, precum şi a pieţei de capital. A.S.F. contribuie la consolidarea cadrului integrat de funcţionare a celor trei sectoare, care însumează peste 10 milioane de participanţi. Mai multe informaţii puteţi găsi pe www.asfromania.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *