ALDE

ALDE a decis convocarea Congresului Extraordinar pentru întreruperea procesului de fuziune cu PRO România

Politica

Delegaţia Permanentă Naţională a ALDE, întrunită în data de 26 ianuarie a.c., a decis convocarea în data de 26 februarie 2021 a Congresului Extraordinar al partidului pentru denunţarea protocolului de fuziune cu PRO România şi întreruperea demersurilor de fuziune dintre cele două formaţiuni politice.

Diferenţele de viziune cu privire la viitorul comun au făcut ca reprezentanţii ALDE, reuniţi în cadrul Delegaţiei Permanente, să adopte această decizie. ALDE şi PRO România vor continua să reprezinte în continuare interesele electoratului propriu.

ALDE va continua să apere drepturile şi libertăţile cetăţenilor, reprezentând interesele clasei de mijloc, ale acelora care lucrează în serviciul public, ale întreprinzătorilor din toate sectoarele economiei, ale practicienilor profesiilor liberale, ale românilor pentru care libertatea individuală este pusă cu adevărat în valoare prin asumarea activă a responsabilităţii pentru propriul destin, pentru soarta comunităţii şi prosperitatea naţiunii.

Congresul Extraordinar al Partidului Alianţa Liberalilor şi Democraţilor-ALDE va avea loc în data de 26 februarie 2021, ora 15:00, şi se va desfăşura prin sistem de videoconferinţă, având în vedere măsurile de restricţie privind organizarea evenimentelor în contextul stării de alertă şi al pandemiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *