Ana Bogdan a câştigat turneul BCR Iaşi Open (WTA 125)

Sport

Jucătoatrea română de tenis, Ana Bogdan (29 de ani, 75 WTA) a câștigat finala turneului BCR Iaşi Open (WTA 125), după ce a învins-o pe jucătoarea din Ungaria, Panna Udvary (23 de ani, 93 WTA), cu scorul de 6-2, 3-6, 6-1.
După un meci care a durat 2 ore și 21 de minute, Ana Bogdan a câștigat primul turneu WTA din carieră. Ea mai are în palmares 14 titluri ITF.

Grație triumfului de la Iași, Ana Bogdan va primi un cec în valoare de 15.000 de dolari și 160 de puncte WTA, în timp ce Panna Udvardy va primi 8.000 de dolari şi 95 de puncte WTA.
Începând de săptămâna aceasta, Ana Bogdan va ocupa locul 63 în clasamentul WTA (cea mai bună clasare din carieră fiind locul 59).

„Nu am cuvinte cum să vă mulțumesc. Săptămâna aceasta nu o voi uita niciodată. Vă iubesc mult de tot. Este cel mai mai frumos trofeu și cel mai special, are un loc aparte în sufletul meu. Este cel mai emoționant meci din cariera mea, nu știu dacă am mai trăit asemenea emoții pe terenul de tenis. Vă mulțumesc și vă iubesc din suflet”, a declarat Ana la finaul meciului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *