Angelina Jolie

Angelina Jolie – se alătură universului Marvel

Actualitate Lifestyle

Angelina Jolie negociază pentru a se alatura distribuției unui film cu supereroi produs de Marvel Studios, „The Eternals”, a dezvăluit miercuri publicația americană The Hollywood Reporter, citată de EFE.

Deocamdată nu este cunoscut rolul pe care îl va juca Angelina Jolie în acest film al realizatoarei chineze Chloe Zhao, care a beneficiat de cronici pozitive din partea criticilor de specialitate pentru precedentul lungmetraj al ei, „The Rider” (2017).

Adaptare a revistelor de benzi desenate omonime create de Jack Kirby, filmul „The Eternals” prezintă povestea unor personajele speciale, denumite Eternals, care au puteri extraordinare, sunt aproape nemuritoare și au fost create de ființe cosmice numite Celestials. Opuși Eternilor sunt așa-numiții Deviants, care reprezintă ramura monstruoasă și malefică a ființelor Celestials.

Versiunea pentru marele ecran a filmului „The Eternals” va avea la baza un scenariu scris de Matthew K. Firpo si Ryan Firpo.

„The Eternals” este unul dintre proiectele pe care Disney le pregătește pentru Marvel Studios, care va încheia o etapă a universului său cinematografic odată cu lansarea pe 26 aprilie a superproducției „Avengers: Endgame”.

De asemenea, anul acesta va avea premiera, „Spider-Man: Far From Home”, al doilea film ce prezintă aventurile omului-păianjen în care rolul principal este interpretat de Tom Holland.

Pentru Angelina Jolie, acesta ar fi primul film cu supereroi, dar nu primul bazat pe benzi desenate. În 2007 a fost protagonista filmului „Wanted” de Mark Miller. În prezent, Jolie lucrează și la noul film Disney, „Maleficent: Mistress of Evil”, care va fi lansat în 2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *