Asociația Ateliere fără Frontiere a primit statutul de asociație de utilitate publică

Social

Asociația Ateliere Fără Frontiere (AFF), organizație nonprofit care sprijină persoanele vulnerabile, a primit statutul de asociație de utilitate publică.

În cei peste 15 de ani de funcționare, Asociația a derulat activități în domeniul ocupării, informării, consilierii, formării profesionale și medierii muncii pe piața internă pentru persoanele aflate în dificultate, precum și proiecte de solidaritate internațională, incluzând activități specifice economiei sociale.

În timp, asociația a dezvoltat parteneriate cu instituţii publice relevante, precum și cu asociații din țară care activează în domeniul social, iniţiind şi derulând programe şi proiecte destinate persoanelor vulnerabile.

Acestea au fost integrate pe piața muncii într-un mod sustenabil și responsabil inclusiv față de mediu, prin activități de acompaniere socio-profesională și proiecte de solidaritate internațională incluzând activități specifice economiei sociale.

De asemenea, Asociația Ateliere Fără Frontiere formează profesioniști în domeniul asistenței socio-profesionale pentru persoanele defavorizate, oferă suport refugiaților ucraineni pentru accesul pe piața muncii și pentru integrarea lor în România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *