AUR a demarat Caravana „Patrioţi în Europa”

Politica

Alianţa pentru Unirea Românilor a dat miercuri, 1 noiembrie, startul caravanei „Patrioţi în Europa”. Această iniţiativă este menită să aducă aducă mai aproape de români candidaţii AUR la alegerile pentru Parlamentul European de anul viitor, dar şi programul cu care AUR va merge în legislativul european.

Caravana „Patrioţi în Europa” şi-a început drumul printr-un periplu prin pieţele agro-alimentare din capitală. Candidaţii AUR pentru Parlamentul European au subliniat în interacţiunea cu bucureştenii importanţa sprijinirii producătorilor români şi a economiei locale, cu un mesaj clar: „Cumpără de la români”.
„Pornim caravana „Patrioţi în Europa” de aici din Piaţa Victoriei, din faţa Guvernului, şi mergem prin toate pieţele agro-alimentare din Bucureşti cu mesajul „cumpără de la români”. Pornim de aici cu candidaţii AUR la europarlamentare, care o să meargă în următoarea lună prin toată ţara, în toate judeţele. Pornim din Capitală şi ajungem în toată ţara. Dumnezeu să ne ajute!”, a declarat George Simion, Preşedintele AUR.

Candidaţii AUR la alegerile europarlamentare vor parcurge, în următoarele săptămâni, toate judeţele din România. Astfel, Caravana „Patrioţi în Europa” se va afla joi, 2 noiembrie, în judeţul Prahova, urmând ca vineri, 3 noiembrie, să fie în judeţul Buzău. Candidaţii AUR îi vor asculta pe români şi le vor răspunde la toate întrebările.
Vrem să înţelegem mai bine nevoile fiecărei comunităţi în parte pentru a ne asigura că interesele lor sunt reprezentate în mod adecvat în Parlamentul European. Cu acest prilej le vom oferi românilor mai multe informaţii despre viziunea şi propunerile noastre pentru viitorul României şi al Uniunii Europene.

AUR îşi manifestă angajamentul ferm faţă de România şi faţă de cetăţenii săi, iar Caravana „Patrioţi în Europa” este o dovadă clară a determinării de a lupta pentru interesele şi valorile româneşti în cadrul Uniunii Europene.
Departamentul de comunicare al Alianţei pentru Unirea Românilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *