Black Sea Air Show

Black Sea Air Show – evenimentul aviatic al anului pe litoral

Lifestyle

Black Sea Air Show este evenimentul aviatic al anului pe Litoral, a cărui primă ediție se va derula pe 13 iulie, la Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța.

„Vor evolua piloți acrobați de la aeroclubul României, de la Baza Aeriană 86 – Borcea, de la Școala Superioară de Aviație Civilă, cei de la Regional Air Services de la Tuzla și elicoptere americane, dar și Italian Air Forces, partenerii italieni care se alătură show-ului nostru.

O primă ediție în care avem parteneriat și cu Forțele Navale Române, începem în forță cu Fanfara Marinei Române și jocuri marinărești, dar trecem repede la show-ul de aviație pe care îl așteaptă foarte mulți, pe litoral, la Constanța“, a declarat Corina Marin, președintele Federației Asociațiilor de Promovare Turistică din România.

Show-ul oficial începe la ora 12:30, iar accesul publicului este permis începând cu ora 10:30.

Directorul Aeroportului, Bogdan Artagea, a precizat că, pentru spectatori, a fost creată o zonă de parcare de 900 de locuri. Transportatorul de pe ruta Constanța – Mihail Kogălniceanu va dubla, în ziua show-ului aviatic, numărul curselor de pe traseu, iar reprezentanții aeoportului au declarat că poartă discuții și cu reprezentanții RATC Constanța, astfel încât să existe cât mai multe opțiuni de transport în ziua show-ului.

Pasionații de zbor se vor bucura de spectacolul plin de adrenalină oferit de piloți, vor putea admira echipamente aeronautice, dar și mașini de epocă.

Cei care doresc să savureze preparate tradiționale românești sau internaționale vor avea la dispoziție un food court.
Accesul publicului va fi liber.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *