BON JOVI

Bon Jovi revine la București cu un concert uriaș în Piața Constituției

Lifestyle

Lumea în care trăim s-a schimbat din 2013, dar un singur lucru se menține cu certitudine: BON JOVI + Piața Constituției = o noapte extraordinară!
Una dintre cele mai mari trupe rock din toate timpurile, BON JOVI anunță întoarcerea lor în România, pe fundalul unei călătorii muzicale triumfătoare în SUA și al unui an colosal pentru formație, ce i-a văzut introduși în Rock and Roll Hall of Fame.

Pentru a doua oară în România, după 7 ani de la fulminantul și primul lor concert pe meleaguri autohtone, în fața a peste 60.000 de spectatori, ne face o deosebită plăcere să vă anunțăm BON JOVI, live, la București pe data de 21 iulie 2019, în Piața Constituției!

„Aceste spectacole uriașe, zeci de mii de oameni adunați, toți într-un singur suflet, asta facem noi. Este incredibil”, a declarat zâmbind liderul formației, Jon Bon Jovi.

Succesul ultimului album „This House Is Not For Sale”, care a debutat în fruntea clasamentelor din întreaga lume, a fost punctul culminant al unei perioade furtunoase în istoria trupei de peste trei decenii. O declarație sfidatoare (This House Is Not For Sale), lansată într-o serie de spectacole restrânse în 2016, acest nou produs discografic a devenit punctul de plecare pentru o nouă eră muzicală semnată de către Jon Bon Jovi ță colegii săi.

Și formația a evoluat de la ultimul turneu mondial. Because We Can World Tour 2013 a fost al treilea lor turneu în șase ani, clasat pe primul loc în celor mai bine vândute turnee din întreaga lume (un punct atins anterior doar de legendarii The Rolling Stones).

Trupa BON JOVI va sosi la Bucuresti în formula: Jon Bon Jovi, voce și chitara, David Bryan, clapă, Tico Torres, baterie, basistul Hugh McDonald, co-producatorul & co-compozitorul John Shanks, plus chitaristul Phil X, care a fost cooptat în turneul din 2013. Toți s-au regasit pe scena pentru un set muzical emoționant la introducerea lor în Rock And Roll Hall of Fame și, desigur, începutul unui an important pentru BON JOVI.

„BON JOVI s-a reinventat. Ne-am dat refresh”, a declarat Jon. „Sunăm mai bine ca niciodată și ne bucuram de fiecare minut. Suntem acolo ca o trupa, hrănindu-ne și facându-ne fanii fericiți. Este timpul nostru, din nou”, a conchis Jon.

Acest nou turneu pune puternic accentul pe muzică si piesele îndragite de fani, pe mașinaria de lucru care a împins BON JOVI la peste 130 de milioane de albume vnâdute. Formația este pregatită cu o selecție de aproximativ 95 de melodii, pe care le va schimba în fiecare seară, incluzând, desigur, inconfundabilele: „You Give Love a Bad Name”, „It’s My Life”, „Wanted Dead Or Alive” ,”Bad Medicine” și, bineințeles, „Livin ‘On a Prayer”.

Pentru mai multe informatii despre BON JOVI, vizitati www.BonJovi.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *