Brad Pitt

Brad Pitt – în direct cu un astronaut american aflat la bordul Staţiei Spaţiale Internaţionale

Lifestyle

Actorul Brad Pitt, care a interpretat recent rolul unui astronaut în filmul „Ad Astra”, a apelat, luni, Staţia Spaţială Internaţională (ISS), și a avut o discuție inedită cu astronautul american Nick Hague.
Brad Pitt a fost curios să afle cât de bine a interpretat rolul astronautului .

Brad Pitt: “Acum, că sunt în legătură cu tine tocmai pe Staţia Internaţională, hai să vorbim despre mine: Cum m-am descurcat?”
Nick Hague, astronaut: “Trebuie să îți spun că a fost foarte bine. Interpretarea, spațiul înconjurător. Totul, din câte îmi dau seama, arată identic cu spațiul în care sunt, din jurul meu.”

Brad Pitt: “Care sunt repercusiunile asupra corpului la gravitație zero? Stai, în primul rând, este, ar fi dimineaţă pentru tine acolo? Ar fi noapte? Cum îţi gestionezi orele de somn?”

Nick Hague, astronaut: “Fac multe eforturi pentru a gestiona ritmul circadian. În primul rând, folosim diverse nuanţe din spectrul de culori pentru a avea dimineaţă – lumină foarte strălucitoare, albastră, care apoi poate fi transformată într-o lumină mult mai normală, într-un spectru mai echilibrat. Iar apoi, noaptea, stingem lumina albastră.”

Brad Pitt a cerut şi o părere despre “rivalul” său – George Clooney, protagonistul filmului “Gravity”.

Brad Pitt: “Cine a fost mai credibil, Clooney sau Pitt?”
Nick Hague, astronaut: “Tu ai fost, absolut.”

Brad Pitt: “Nick, îţi mulţumesc foarte mult. A fost o reală plăcere. Un adevărat vis pentru mine. Şi abia aştept să mă laud în faţa copiilor mei.”
În filmul “Ad Astra”, Brad Pitt joacă rolul unui astronaut care ajunge la marginea sistemului nostru solar, în căutarea tatălui său, dispărut într-o misiune pentru descoperirea vieţii extraterestre lângă Neptun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *