Arcul de Triumf

București – Arcul de Triumf va fi iluminat în albastru și vor fi arborate 2.400 de steaguri tricolore şi NATO

Lifestyle

,,Primaria Capitalei, impreuna cu institutiile cu responsabilitati in domeniu, a intreprins o serie de masuri pentru buna desfasurare a evenimentelor organizate in Capitala de Ziua Nationala a Romaniei – 1 Decembrie, dar si pentru Reuniunea ministrilor de externe ai statelor NATO, care va avea loc in perioada 29-30 noiembrie”, a transmis, vineri, Primaria Capitalei.

Astfel, Administratia Strazilor Bucuresti a marcat culoarul pentru defilarea prilejuita de Ziua Nationala in zona Arcului de Triumf.
De asemenea, vor fi amplasate aproximativ 2.400 de steaguri tricolore si NATO in zona centrala a orasului, pana la iesirea din Bucuresti spre Aeroportul Otopeni (zona Podului Baneasa).

,,Pentru cetatenii care vor participa la defilare, vor fi montate 3 ecrane de tip LED pe traseul Arcul de Triumf – Piata Victoriei. In plus, pentru ca Bucurestiul gazduieste Reuniunea ministrilor de externe ai statelor NATO, in perioada 25-29 noiembrie 2022, prin Directia Generala de Arhitectura si Monumente de For Public, Primaria Capitalei va ilumina arhitectural suprafata Arcului de Triumf in albastru si va arbora steagul Romaniei si steagul NATO in arcada monumentului”, a main transmis Primaria Capitalei.

Efectivele Directiei Generale de Politie Locala si Control a Municipiului Bucuresti participa sub coordonarea Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti pentru asigurarea masurilor de ordine si liniste publica conform atributiilor legii 155/2010.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *