programele Rabla

Bugetul alocat persoanelor fizice în cadrul Programului Rabla Clasic este epuizat

Social

Având în vedere faptul că, în prezent, bugetul alocat persoanelor fizice în cadrul Programului Rabla Clasic este epuizat, Administraţia Fondului pentru Mediu, împreună cu Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor sunt în proces de identificare a unor resurse financiare necesare unor noi alocări în cadrul programului.

„Pentru Programul Rabla Clasic, ritmul înscrierilor s-a menţinut crescut, ceea ce a condus la suplimentări pe parcursul anului. Pentru acest program, valoarea alocată persoanelor fizice în anul 2021 este de 510 milioane lei, care a fost integral rezervată, fiind necesară o nouă suplimentare. Mă bucură că există un interes atât de mare pentru acest program, ceea ce reprezintă un mesaj foarte important din partea cetăţenilor, că îşi doresc un aer mai curat şi că vor să contribuie la reducerea impactului asupra calităţii aerului din marile aglomerări urbane”, a declarat preşedintele AFM, Lorand-Arpad Fulop.

Informaţii privind suplimentarea bugetului Programului Rabla Clasic vor fi publicate pe site-ul instituţiei, www.afm.ro, la secţiunea aferentă acestui program.
Biroul Comunicare
Administraţia Fondului pentru Mediu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *