Canotorii medaliați la Jocurile Olimpice – premiați de Familia Regală a României

Lifestyle

Canotorii români, medaliați la Jocurile Olimpice de la Tokyo, au fost premiați de Familia Regală a României în cadrul unui eveniment desfășurat la Palatul Elisabeta din București.

„Marți, 28 septembrie 2021, Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Radu au primit, la Palatul Elisabeta, sportivii români medaliați la Jocurile Olimpice Tokyo 2020, alături de președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Mihai Covaliu„, potrivit unui comunicat de presă de pe siteul romaniaregala.ro

Au fost prezenți campionii olimpici Ancuța Bodnar, Simona Radiș (dublu vâsle feminin), vicecampionii olimpici Marius Cozmiuc și Ciprian Tudosă (dublu rame masculin), Mihăiță Țigănescu, Mugurel Semciuc, Ștefan Berariu, Cosmin Pascari (patru rame masculin), precum și vicecampioana olimpică Ana-Maria Popescu (spadă individual).

Cu această ocazie, Familia Regală a adresat felicitări sportivilor medaliați la Jocurile Olimpice pentru felul în care și-au făcut datoria de sportivi și de români.

Au mai participat la eveniment antrenorii sportivilor medaliați, precum și membri ai conducerii Comitetului Olimpic și Sportiv Român, ai Federației Române de Canotaj și ai Federației Române de Scrimă.
Comitetul Olimpic și Sportiv Român se află sub Înaltul Patronaj al Majestății Sale Custodele Coroanei din anul 2018”, se arată în comunicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *