Cătălin Drulă – aviz pozitiv pentru funcţia de ministru al Transporturilor şi Infrastructurii

Politica

Cătălin Drulă a fost avizat pozitiv astăzi pentru portofoliul de la Transporturi şi Infrastructură, de membrii comisiilor de specialitate ale Parlamentului, primind 12 voturi ‘„pentru”, opt „împotrivă” şi şapte abţineri.

„Comisia pentru transporturi şi infrastructură din Senat şi Comisia pentru transporturi şi infrastructură din Camera Deputaţilor, întrunite azi, 19 octombrie 2021, în şedinţă comună, au procedat în conformitate cu art. 8, alin. (2) şi (3) din Regulamentul activităţilor comune ale Camerei Deputaţilor şi Senatului, republicat, la audierea domnului Cătălin Drulă, candidat la funcţia de ministrul Transporturilor şi Infrastructurii.

În urma audierii, cu majoritate de voturi, comisiile avizează favorabil candidatura domnului Cătălin Drulă la funcţia de ministru al Transporturilor şi Infrastructurii, având în vedere competenţa şi experienţa profesională, aşa cum reies din CV, prezentarea programului de guvernare aferent domeniului, precum şi promptitudinea răspunsurilor date la întrebările adresate pe parcursul şedinţei de audieri”, potrivit avizului comun consultativ semnat de preşedinţii celor două comisii de specialitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *