Liverpool

Champions League – emoții pentru Liverpool în meciul cu Salzburg

Sport

Formaţia Liverpool – deținătoarea trofeului în Liga Campionilor a învins, miercuri seară, cu mari emoții, echipa Salzburg, cu scorul de 4-3. Liverpool a reușit să treacă cu greu peste Salzburg, care în minutul 36 era condusă cu 3-0. Austriecii au revenit în mod senzațional și au impresionat pe toată lumea când au egalat de la 3-0 pentru englezi.

În ciuda revenirii de senzație, Salzburg a plecat învinsă din Anglia, după ce Salah a marcat în minutul 69 golul victoriei pentru „cormorani”.
Pentru Liverpool au marcat: Mane ’9, Robertson ’25, Salah ’36, ’69 ,iar pentru Salzburg – Hwang ’39, Minamino ’56, Haaland ’60.

Antrenorul Jurgen Klopp este convins că Liverpool şi-a învăţat lecţia după ce a fost egalată pe teren propriu de Salzburg, după ce a condus cu 3-0.
„Primele 30 de minute am jucat poate cel mai bun fotbal pe care l-am văzut până acum, împotriva unei echipe foarte bine organizate, cu o identitate clară. Am avut viteză, am marcat trei goluri şi am fi putut să marcăm mai mult. Ei au schimbat sistemul, iar asta a fost o problemă pentru noi. Alte echipe ar putea să se descompună la 0-3 pe Anfield, dar ei nu au fost deranjaţi. Noi le-am deschis ușa, iar ei au profitat. A fost o lecție foarte importantă pentru noi. Prefer să învăț în joc decât după meci, deoarece, dacă am pierde cu 3-4, ar fi fost aceeași lecție. Aşa am câştigat cu 4-3, am cucerit trei puncte, dar avem multe de învăţat”, a declarat Klopp, atrenorul lui Liverpool.

În pofida înfrâgerii Salzburg estea patra echipă care marchează trei goluri în poata lui Liverpool pe Anfield Road într-un meci de Liga Campionilor, după Barcelona, Chelsea și Real Madrid. Spre deosebire de cele trei, Salzburg este singura care a pierdut pe Anfield.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *