Clotilde Armand – “Poliţia Locală Sector 1 trebuie să devină un exemplu pentru bucureşteni”

Social

Poliţia Locală Sector 1 trebuie să devină un exemplu pentru bucureşteni, a declarat, marţi, primarul Clotilde Armand, care a adăugat că, ”din acest moment”, această instituţie „este obligată să respecte legea aplicând-o în litera şi spiritul ei”.

„Am fost împreună cu echipa mea să vedem ce se întâmplă la Poliţia Locală Sector 1 şi am discutat cu toată conducerea acestei instituţii (şeful cel mare era în concediu). Cred că mesajul meu a fost foarte bine înţeles de toţi directorii de departamente din Poliţia Locală. Gata cu: poliţia politică, cu datul în judecată şi intimidarea jurnaliştilor, achiziţiile frauduloase şi înţelegerile cu diverse clanuri interlope, construcţiile ilegale şi şantierele abuzive sau de lipsa reacţiei atunci când este solicitat ajutorul. Cine nu a înţeles asta nu mai are ce căuta în instituţia Poliţiei. Poliţia Locală Sector 1 trebuie să devină un exemplu pentru bucureşteni, din acest moment Poliţia Locală Sector 1 este obligată să respecte legea aplicând-o în litera şi spiritul ei”, a scris Armand, pe Facebook.

Primarul Sectorului 1 a subliniat că această reformă nu se face peste noapte, dar şi-a exprimat convingerea că va reda încrederea cetăţenilor.
„După această vizită, am desigilat biroul primarului. Am semnat procesul de predare-primire cu vechea administraţie şi au început să ajungă la mine mulţi metri cubi de dosare din diverse departamente ale Primăriei. Am organizat deja echipe de IT-şti în toată Primăria care vor lupta să spunem adio birocraţiei şi hârtiilor inutile”, a adăugat Clotilde Armand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *