Comediantul Jimmy Kimmel va fi gazda premiilor Oscar pentru a patra oară

Actualitate Lifestyle

Comediantul Jimmy Kimmel va prezenta cea de-a 96-a ediție a Premiilor Oscar, care va avea loc duminică, 10 martie 2024, la Dolby Theatre din Los Angeles, potrivit The Guardian.

Anunțul a fost făcut miercuri, 15 noiembrie, de Academia de Arte și Științe Cinematografice. Ediția din acest an a fost urmărită de 18,7 milioane de telespectatori. De asemenea, comediantul nu s-a putut abține să nu facă aluzii la Will Smith.
În monologul său din deschidere, Kimmel a afirmat: „Cinci actori irlandezi sunt nominalizați în această seară, ceea ce înseamnă că șansele pentru o altă luptă pe scenă au crescut mult“.
„Vrem să vă distrați, vrem să vă simțiți în siguranță și, cel mai important, vrem să mă simt în siguranță“, a spus Jimmy Kimmel.

Amintim faptul că actorul Will Smith, care a câștigat în urmă cu un an premiul Oscar pentru Cel mai bun actor, l-a pălmuit pe Chris Rock pentru că a fost o glumă despre soția sa, Jada Pinkett Smith.
Comediantul a mai fost gazda premiilor Oscar și în anii 2017 și 2018.

„Întotdeauna am visat să fiu gazda premiilor Oscar exact de patru ori”, a declarat Kimmel.
De asemenea, Bob Hope a fost de 19 ori gazda premiilor Oscar, fie singur, fie în calitate de co-prezentator. Billy Crystal a prezentat de nouă ori gală de decernare a premiilor Oscar, între 1990 și 2012.

Pentru ediția de anul viitor, Raj Kapoor și Katy Mullan vor fi producători executivi, iar Hamish Hamilton va asigura regia. În plus, lor li se alătură și Molly McNearney, producător executiv al emisiunii „Jimmy Kimmel Live” și soția comediantului.

Cea de-a 96-a ediție a Premiilor Oscar va fi difuzată în direct pe ABC, pe 10 martie 2024.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *