McCartney

Concert tribute Beatles -Trupa The Backwords concertează în România pe 17 şi 18 mai

Lifestyle

McCartney Group vine pentru prima dată în România cu o producție dedicată trupei Beatles. Spectacolul se numește „Sgt. Pepper-The offcial Beatles Show” și va avea loc la Sala Palatului din București, pe 17 şi 18 mai
Formația The Backwards va cânta pe scena Sălii Palatului cu orchestrație completă pentru a redea sunetul original al multora dintre cele ma mari hituri Beatles precum „I want to hold your hand”, „She Loves You”, „Yesterday”, „Sgt Pepers Lonely Hearts Club Band”, „Penny Lane”, „Let it Be”, „Get Back” și multe altele.

Formația folosește modelele originale de chitare și tobe, identice cu cele folosite de Beatles, costume originale, machiaj, coregrafie de scenă, astfel încât să recreeze, în mod autentic, concertele live de acum jumătate de secol.

Louise, sora chitaristului Beatles, George Harrison, a mărturisit că a plâns când i-a ascultat în concert pe băieții de la The Backwords care au făcut-o să se reîntoarcă în timp.

Beatles Show conține peste 35 de hituri Beatles, pe durata a două ore de extravaganță audio și vizuală, în stilul anilor 60.
Formația are la activ peste 3.000 de spectacole live „Beatles Show” în toată lumea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *