Cristian Popescu Piedone, sondaj pe Facebook pentru candidatura la Capitală

Politica

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a lansat o cercetare de piață pe platforma de socializare Facebook, prin care îi îndeamnă pe cetățeni să-și exprime preferințele față de numele vehiculate pentru candidatura la Capitală.
Ironizându-și criticii și făcând referire la sondajele de opine lansate recent de PSD și PNL, acesta reiterează lipsa unor propuneri concrete pentru București și aduce în atenție costurile sondajelor comandate de partid.

În consecință, propune o modalitate deloc costisitoare de a testa preferințele bucureștenilor: feedback-ul cetățenilor, scriind patru nume pe Facebook și lăsându-i pe aceștia să voteze timp de două zile.
Mesajul postat pe rețeaua de socializare conține o serie de întrebări retorice privind relevanța unor sondaje precum „De ce ai cheltui bani și timp să afli dacă Burduja este mai popular în București decât Gabi Firea?” sau „Vrei să afli de ce votanții cumsecade fac poze pe stradă cu Piedone?”.

Cristian Popescu Piedone propune ca cetățenii să-și exprime alegerea într-un sondaj „de la firul ierbii, de la talpa țării”, susținând că acesta ar reflecta mai bine pulsul vieții reale.

În încheierea postării, Piedone roagă oamenii să răspundă la întrebarea: „Cine trebuie să reprezinte nevoile și interesele bucureștenilor la PRIMĂRIA CAPITALEI?”, oferind opțiunile Gabriela Firea, Sebastian Burduja, Nicușor Daniel Dan și Cristian Popescu Piedone.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *