Cupa Davis 2023 – România va întâlni Thailanda în play-off

Sport

Echipa masculină de tenis a României va juca cu Thailanda, în deplasare, în play off-ul Grupei 1 Mondiale a Cupei Davis by Rakuten, partida urmând a avea loc în perioada 3-4 februarie 2023, în orașul Nonthaburi, care are o populație de 1.276.745 de locuitori., potrivit unui comunicat al Federaţiei Române de Tenis.

Întâlnirea va fi găzduită de The Lawn Tennis Association of Thailand, o arenă cu o capacitate de 1.500 de locuri.
Pentru acest meci, căpitanul nejucător Gabriel Trifu și antrenorul Andrei Mlendea au convocat următorii jucători: Marius Copil, Victor Vlad Cornea, Nicholas David Ionel, Filip Jianu și Cezar Crețu. Echipa va fi însoțită de Dan Cristea, care se ocupă de pregătirea fizică și de fizioterapeutul Dragoș Rusu.

Echipa care va câștiga această dispută va juca în luna septembrie 2023 în Grupa Mondială I.
Nicholas David Ionel îl va înfrunta, vineri pe Yuttana Charoenphon, în prima partidă de simplu din cadrul întâlnirii care opune echipele masculine de tenis ale României şi Thailandei.

Al doilea meci de simplu de vineri îi va opune pe Kasidit Samrej şi pe Filip Cristian Jianu.
Sâmbătă vor avea loc meciul de dublu şi ultimele două partide de simplu, Ionel – Samrej şi Jianu – Charoenphon. De remarcat că toate cele patru meciuri de simplu vor fi premiere.
Marius Copil va juca în partida de dublu, alături de Victor Vlad Cornea și îi vor înfrunta pe Pruchya Isaro şi Thantub Suksumrarn.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *