Cupa ROMEXPO dă startul sezonului competițional 2024 – în weekend-ul 6-7 aprilie

Sport

Cupa ROMEXPO dă start-ul sezonului competițional 2024 în următoarele trei campionate organizate de GT Auto Club Sportiv și sub autoritatea Federației Române de Automobilism Sportiv: Slalom Juniori (CNSJ), Super Slalom (CNSS) și Vehicule Electrice (CNVE).

Evenimentul se va desfășura în weekend-ul 6-7 aprilie, în zona tradițională dedicată competițiilor automobilistice din cadrul ROMEXPO și este structurat pe parcursul următoarelor două zile:

– sâmbătă, 6 aprilie, antrenamentele libere, în intervalul orar 10:30 – 19:00
– duminică, 7 aprilie, la ora 10:30, va avea loc antrenamentul cronometrat, urmat de cele două manșe de concurs (începând cu ora 13:30) și festivitatea de premiere (în jurul orei 19.30).

Toate cele trei campionate CNSJ-CNSS-CNVE au la bază îndemânarea auto cu specificul de slalom auto.
CNSJ este cel dedicat exclusiv juniorilor cu vârsta între 8 și 14 ani, poate cel mai atractiv campionat, ținând cont de vârsta fragedă a acestor copii minunați, talentați și neașteptat de performanți.

CNSS este zona cu cea mai largă participare, debutanți (cei fără experiență, cu mașini mai puțin puternice), juniori între 14 și 18 ani, avansați (piloții experimentați, cu mașini mai puternice și o libertate mai mare de modificări, cu vârsta de la 18 și chiar peste 70 ani), femina (reprezentantele sexului frumos, în număr din ce în ce mai mare și mai performante).

CNVE este dedicat exclusiv posesorilor de mașini cu propulsie electrică, pasionaților de alternativa ecologică a motorsportului, precum și de cele mai avansate tehnologii ale viitorului. În continuare, CNVE reprezintă o mare provocare spre viitor, un proiect comun, GT Auto Club Sportiv și Federația Română de Automobilism Sportiv.
Manșele de concurs programate duminică, 7 aprilie, vor fi transmise live pe pagina de YouTube a FRAS și vor fi comentate de Ștef Raita.

Câștigătorii vor fi răsplătiți cu vinuri spumante Angelli, cupe și premii de la Tegee International, iar piloții participanți vor beneficia de service de roți gratuit de la AutoZone-Vianor.

Pe www.gtautoclub.ro gasiti toate informațiile evenimentului, structurate pe cele trei campionate, inclusiv istoricul etapelor (piloți înscriși, clasamente, media, foto-video), începând cu anul 2011.

Se anunță o participare foarte numeroasă și spectaculoasă, cu un număr record de participanți, astfel că vă așteptăm într-un număr cât mai mare pe 6-7 aprilie la ROMEXPO București. Vă garantăm un spectacol total, marca GT Auto Club Sportiv!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *