De Ziua Copilului – Primăria Sibiu organizează Cupa 1 iunie la fotbal pe Stadionul Municipal

Lifestyle

De 1 iunie, Ziua Internaţională a Copilului, Primăria Sibiu organizează pe Stadionul Municipal Cupa 1 iunie la fotbal, o competiţie dedicată micilor fotbalişti cu vârste de până la 12 ani.

„Pasiunea pentru fotbal ne aduce împreună, de Ziua Internaţională a Copilului. Ştiu că orice copil pasionat de fotbal visează să joace în locurile în care marii fotbalişti performează. Vreau ca această dorinţă să fie cadoul nostru pentru voi, copii, şi sper să participaţi cu plăcere, alături de părinţi şi bunici, la evenimentul de pe Stadionul Municipal Sibiu, pe care noi l-am construit cu gândul la fotbaliştii profesionişti de astăzi, dar şi cei de mâine, adică voi.” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)

Evenimentul va începe de la ora 09.00, în dimineaţa zilei de 1 iunie. Terenul mare al Stadionului va fi împărţit în două terenuri mici, pe care se vor desfăşura în paralel partidele, pentru categoria U11 şi respectiv U12, fiecare meci având o durată de 30 de minute.

La eveniment au fost invitate să participe 8 cluburi de juniori: FC Hermannstadt, Alma Sibiu, Tigrii Team, DC Sibiu, Inter Star Sibiu, Şoimii Sibiu, ASF Adrian Demian, Inter Stars 2020. Arbitrii vor veni din partea Comisiei Judeţene de Arbitri din Sibiu.

Evenimentul se va încheia în jurul orei 18.00 cu premierea câştigătorilor: locul I, II şi III pentru cele mai bune echipe U11 şi respectiv U12, precum şi premiul pentru cel mai bun jucător şi cel mai bun portar. Aceştia vor primi din partea organizatorilor trofee, medalii şi diplome.
Publicul larg care doreşte să urmărească partidele va avea acces liber pe Stadion, în tribuna II, accesul făcându-se dinspre Parcul Sub Arini.

Serviciul Comunicare, Sănătate Publică şi Tineret
Primăria Municipiului Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *