Diego Maradona

Diego Maradona îndeamnă publicul să nu vizioneze filmul despre viața sa – lansat la Cannes

Sport Actualitate

Duminică, la Festivalul de la Cannes 2019, a avut loc premiera documentarului „Diego Maradona”, în care este prezentată viaţa fostului mare fotbalist, însă argentinianul s-a arătat nemulţumit de modul în care este descris pe afişul filmului.

Posterul documentarului de două ore conţine descrierea: „Diego Maradona. Rebel, Erou, Escroc, Dumnezeu”, iar El Pibe D’Oro s-a arătat foarte deranjat de termenul „escroc”, îndemnând oamenii să nu vizioneze acest film.

„Am jucat fotbal şi am câştigat bani alergând după o minge. Nu am escrocat pe nimeni. Dacă pun asta pe afiş pentru a-i face pe oameni să meargă să vadă filmul, cred că greşesc. Nu îmi place titlul, iar dacă nu îmi place titlul, nu mă voi uita la film. Nu mergeţi să vă uitaţi!”, a declarat Maradona, pentru Univision.

Regizorul Asif Kapadia, care a realizat documentare ca „Amy” şi „Senna”, a spus că Maradona nu a văzut filmul şi a mărturisit că este interesat de cum va reacţiona fostul internaţional argentinian.

„Avem multe imagini de arhivă, imagini cu el pe care nici el nu le-a văzut, cu familia şi copiii lui”, a spus el într-un interviu acordat Reuters. „Aşadar, cred că va fi destul de emoţionant pentru el”.

Audienţa prezentă la Cannes a aplaudat la momentele-cheie ale carierei lui Maradona, cum ar fi golul său împotriva Angliei în sferturile de finală al Campionatului Mondial din 1986, desfăşurat în Mexic şi câştigat de Argentina.

Documentarul „Diego Maradona”, durează două ore, a avut premiera duminică, la Cannes, iar lansarea generală este programată pentru 14 iunie.
Maradona, în vârstă de 58 de ani, antrenează acum în Mexic. El nu a putut fi prezent la premiera de la Cannes, din cauza unei probleme la un umăr.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *