DRPCIV – din 16.09.2021 se vor putea efectua plăți prin platforma Ghișeul.ro

Social

Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) anunță într-un comunicat de presă că, începând cu data de 16.09.2021, se vor putea efectua prin platforma Ghișeul.ro mai multe plăți necesare pentru serviciile instituției.

„Servicii de plată electronice prin intermediul platformei www.ghișeul.ro – mai sigure și mai facile în beneficiul cetățenilor, solicitanți ai serviciilor publice regim permise și înmatriculări.

Direcția Regim Permise de Conducere și Inmatriculare a Vehiculelor vă informează că, începând cu data de 16.09.2021, vor putea fi efectuate plăți electronice și pentru achitarea contravalorii plăcilor cu număr de înmatriculare, tarifului de atribuire al unui număr preferențial și păstrarea combinației numărului de înmatriculare în cazul radierii sau transferului de proprietate a autovehiculului.

Plata se poate efectua, fără autentificare, accesând site-ul www.ghișeul.ro și utilizând un card bancar valid.

Foarte important – pentru tranzacțiile efectuate prin intermediul platformei www.ghiseul.ro – dovada plății este obligatorie ! Confirmarea plății se va transmite pe adresa de e-mail indicată de dumneavoastră. Vă rugăm acordați atenție sporită la introducerea adresei de e-mail.

Vă reamintim faptul că, în prezent, prin intermediul site-ului www.ghișeul.ro se pot efectua plățile reprezentând contravaloarea permisului de conducere, certificatului de înmatriculare și autorizației de circulație provizorie”, se arată în comunicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *