EA SPORTS FC anunță sponsorizarea programului UEFA de Leadership pentru Femeile din Fotbal

Sport

Ediția de anul acesta a Programului de Leadership pentru Femeile din Fotbal al UEFA, prezentată de EA SPORTS FC, va sprijini 30 de femei din toate rolurile din fotbal și va avea loc în august, la Nyon (Elveția).

Pentru a celebra Luna femeii, EA SPORTS FC anunță că va sponsoriza un nou program al partenerilor săi de lungă durată, UEFA. Astfel, aceștia vor avea oportunitatea să facă parte din denumirea oficială a Programului de Leadership pentru Femeile din Fotbal (WFLP – Women In Football Leadership Programme)

Aflat la cea de-a zecea ediție, WFLP este un program anual care durează o săptămână și care este organizat cu sprijinul IMD Business School, având ca obiectiv creșterea abilităților profesionale ale femeilor care pot impacta industria fotbalului, atât astăzi, cât și în viitor. Programul a început în 2014 și a sprijinit peste 240 de femei până în prezent.

Ediția de anul acesta va avea loc cu participarea EA SPORTS FC, în august, la sediul UEFA din Nyon, Elveția. Vor participa 30 de femei din toate rolurile din fotbal, candidatele fiind alese în baza potențialului pe care îl pot avea în lumea fotbalului. WFLP include discursuri susținute de lideri importanți ai industriei, o serie variată de workshop-uri de grup, cât și sesiuni de coaching unu-la-unu și este conceput pentru a crește abilitățile de leadership ale participantelor. Networking-ul este încurajat, cu scopul de a le oferi mai multă încredere în sine, pentru a-și atinge potențialul maxim.

Mai multe detalii despre programul de anul acesta vor fi anunțate pe pagina de LinkedIN EA Sports, cât și pe website-ul UEFA Academy.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *