Edi Iordănescu cere fanilor susținere și încredere pentru ”tricolori” –  la meciurile pe care le vor disputa la EURO 2024

Sport

Selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, Edward Iordănescu, a transmis pe pagina de facebook un mesaj, din Germania, fanilor români, cărora le-a cerut susţinere şi încredere pentru „tricolori”, la meciurile pe care le vor disputa la EURO 2024.

El le-a transmite acestora că naţionala are nevoie de ei mai mult ca oricând, mai ales atunci când „lucrurile nu merg”.
“Hristos s-a înălțat !! Avem nevoie de voi, suporteri romani, in numar cat mai mare si cat mai energici. Au fost multe momente triste pentru echipa nationala in ultimii 8 ani. Eu sunt pregatit sa imi prezint regretele in fata voastra pentru toti acesti ani daca e nevoie. Dar sa nu uitam ca echipa de acum, acesti baieti, aceasta generatie speciala a pus si pune in lupta tot ce are mai bun. In frunte cu inima ei. Si sa nu uitam ca suntem la EURO de pe primul loc in calificari si neinvinsi.

Asadar, acesti baieti merita cu adevarat suport si incredere. Avem in fata o sarbatoare a fotbalului pentru care suntem pregatiti sa dam totul si sa luam inapoi cat mai mult !! Pentru noi si pentru voi !! Dar va si rog ceva! Sa nu uitam ca echipa are nevoie de voi mai mult ca oricand tocmai atunci cand lucrurile nu merg.

Cand pare ca suntem la capatul puterilor, avem nevoie de voi sa interveniti stiind ca un simplu strigat pentru Romania ne da o putere imensa. Ca sa continuam lupta si sa o intoarcem in favoarea noastra. Avem mereu nevoie de voi, la greu mai mult decat oricand.”, a transmis Edi Iordănescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *