eJobs: Firmele pot posta gratuit un anunț de angajare

Lifestyle

Firmele românești pot posta gratis un anunț de angajare pe eJobs, până pe 15 mai 2020, a anunțat marți platforma de recrutare, în cadrul unei campanii promoționale.

Restart Ad este un anunț gratuit în ediție limitată, pus la dispoziția clienților eJobs care au acum nevoie să își extindă echipele sau care plănuiesc să facă acest lucru în perioada imediat următoare.

„Pot publica oricâte joburi își doresc până își găsesc candidații potriviți. Este un anunț care se adresează atât companiilor mari, cât celor mici și mijlocii, inclusiv startup-urilor care nu erau familiarizaet cu platforma noastră”, a spus Bogdan Badea, CEO eJobs.

Pe de altă parte, pentru candidați și în special pentru aceia care au rămas fără job, eJobs spune că oferă consiliere profesională gratuită prin intermediul liniei telefonice scurte – 021.9124. Persoanele interesate sunt ajutate să găsească o alternativă profesională, să își creeze CV-ul sau să aplice.

”Ultima lună a marcat o încetinire sau, în unele cazuri, chiar o blocare a activităților multor companii. Sigur că au fost și industrii care au explodat în această perioadă și aici mă refer la curierat, retail sau farma, care au înregistrat creșteri ale vânzărilor, însă, la nivel general, s-a resimțit un punct de recul. Cu toate acestea, primim zilnic de la clienți semnale că revenirea se apropie și încep să-și pregătească terenul de pe acum. Alături de ei, depunem eforturi în aceeași direcție, astfel încât să repornim împreună piața muncii cât mai rapid”, a mai spus Bogdan Badea.

Platforma de recrutare eJobs a fost lansată în anul 1999 de antreprenorii Liviu Dumitrașcu și Lucian Despoiu. Ei erau studenți când le-a venit ideea.
În 2001, au primit prima investiție importantă, de 40.000 de dolari, de la un om de afaceri, Daniel Tătar.

Din anul 2012, platforma eJobs a intrat în portofoliul de business al trustului media elvețian Ringier, care deține publicații ca Libertatea sau Gazeta Sporturilor.

În prezent, eJobs.ro e cea mai mare platformă de recrutare din România: peste 4 milioane de CV-uri, 7.000 de CV-uri actualizate zilnic, mai mult de 2 milioane de utilizatori pe lună pe site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *