ericsson

Ericsson – a preluat două fabrici din Timișoara

Social

Compania suedeză Ericsson a preluat două fabrici din Timisoara, în care vor lucra 2.000 de angajați. Primarul orașului Timisoara, Nicolae Robu, a anuntat, miercuri dimineata, pe pagina sa de Facebook că ”un nou mare nume global vine la Timisoara”.

De asemenea, o altă firmă din Taiwan intenţionează să construiască o fabrică în oraşul din vestul ţării, anunţă primarul Nicolae Robu.

”Iata ca un nou mare nume global vine la Timisoara: Compania Ericsson! Nu pot decat sa ma bucur, sa-i urez mult succes si s-o asigur de toata deschiderea administratiei publice locale pe care o conduc, a mea, personala, de acces direct la mine si tratament cu celeritate in Primaria Timisoara, asa cum asigur tuturor celor care dau forta orasului nostru, puternicilor nostri agenti economici!”, a scris Nicolae Robu, pe pagina sa de Facebook.

Edilul a mai anunțat că 2.000 de angajați vor lucra în cele două fabrici preluate de Ericsson.

”2.000 de angajati vor lucra sub sigla Ericsson in cele doua fabrici preluate de la firma Kathrein, in domeniul de varf al comunicatiilor, in productia de antene si filtre. Asta-i Timisoara, locul cel mai atractiv pentru afaceri din Romania, polul de forta al industriilor IT&C si Automotive!”, a mai transmis primarul Timișoarei.

Ericsson este o companie suedeză care construieşte reţele de telecomunicaţii. În anul 2007 a deschis un centru de cercetare şi dezvoltare în Bucureşti.

De asemenea, primarul Timişoarei a anunţat miercuri, că o firmă din Taiwan intenţionează să construiască o fabrică în Timişoara.

„Am avut o întâlnire cu reprezentanţii unei firme din Taiwan, interesată să-şi construiască o fabrică la Timişoara. Evident, le-am prezentat atuurile Timişoarei şi i-am încurajat să investească la noi, asigurându-i că vor avea, în toate tot sprijinul meu şi al aparatului funcţionăresc al Primăriei, inclusiv un tratament în regim de celeritate, cum au la Timişoara toţi investitorii sau, mai larg, toţi reprezentanţii mediului economic”, a transmis primarul Timişoarei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *