Familia Regală va primi colindători la Săvârşin – Programul Familiei Regale de Crăciun 2022

Lifestyle

Programul Familiei Regale de Crăciun 2022
Majestatea Sa Custodele Coroanei şi Alteţa Sa Regală Principele Consort se vor afla la Castelul Regal de la Săvârşin de Crăciun şi Anul Nou. La sărbătoarea Crăciunului, vor fi prezente, la Săvârşin, Alteţele Lor Regale Principesa Elena, Principesa Sofia şi Principesa Maria, informează Familia Regala a Romaniei într-un comunict pe facebook.

În ziua de 21 decembrie 2022, în intervalul orar 11.00-11.30, Familia Regală va primi colindători la Săvârşin, în Satul Regal. Va fi prezent Ansamblul folcloric Crişana din Oradea.
În ziua de 22 decembrie 2022, la ora 11, Majestatea Sa Margareta, alături de Alteţa Sa Regală Principesa Elena, va oferi cadouri şi pachete de Crăciun unor familii din Săvârşin. Cadourile vor fi oferite cu sprijinul Profi, Băncii Transilvania, Reţelei Private de Sănătate Regina Maria şi Guala Pack Nădab.

În aceeaşi zi, de la ora 14, în Satul Regal, Familia Regală va primi o delegaţie a oraşului Sinaia condusă de primarul localităţii, iar de la ora 17, va oferi cadouri angajaţilor de la Castelul Regal şi Ocolul Silvic din Săvârşin.
În ziua de 23 decembrie 2022, la ora 11, Majestatea Sa Custodele Coroanei şi Alteţa Sa Regală Principele Consort vor participa la donaţia de echipamente medicale pentru centrul medical de permanenţă din Săvârşin. Echipamentele medicale au fost oferite cu sprijinul Reţelei Private de Sănătate Regina Maria.

În aceeaşi zi, de la ora 12, Majestatea Sa va prezenta presei bradul din Salonul mare al castelului şi masa de Crăciun din Sufrageria mare. De la ora 14.30, Familia Regală va primi, în Satul Regal, un grup de colindători din Cluj-Napoca.
În Ajunul Crăciunului, în ziua de 24 decembrie 2022, la ora 12, Dubaşii din Săvârşin vor fi aşteptaţi în piaţa cu fântână din incinta Satului Regal.

De asemenea, în aceeaşi zi, Biroul de Presă al Casei Majestăţii Sale va transmite mesajul de Crăciun al Majestăţii Sale Custodele Coroanei.
În dimineaţa zilei de 25 decembrie 2022, de la ora 11.30, Familia Regală va participa, la Catedrala Arhiepiscopală „Sfânta Treime” din Arad, la slujba de Crăciun oficiată de Înaltpreasfinţitul Părinte Timotei, Arhiepiscopul Aradului.

Cu această ocazie, Înaltpreasinţia Sa va conferi Majestăţii Sale Custodele Coroanei şi Alteţei Sale Regale Principele Consort distincţia eparhială Crucea Sfântul Ierarh „Sava Brancovici”.
Familia Regală va petrece privat restul zilelor de Crăciun şi Anul Nou, la Castelul Săvârşin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *