Family Start 2024

Lifestyle Social

Autorităţile din România caută diferite soluţii pentru a încuraja tinerii să nu mai părăsească ţara, iar una dintre soluţiile pe care mizează este Family Start 2024, program prin care tinerii sunt încurajaţi să facă un credit.

Dacă programul Student Invest se adresează celor care încă sunt în perioada studiilor şi au nevoie de un credit pentru plata acestora, Family Start 2024 se adresează în special românilor proaspăt căsătoriţi sau care sunt pe punctul de a se căsători.
Programul Family Start 2024 vine în special în ajutorul celor care au nevoie de un credit pentru a-şi cumpăra o maşina, pentru a plăti avansul la cumpărarea unei case sau chiar pentru a acoperi cheltuielile de nuntă.
Există însă informaţii conform cărora cei mulţi dintre românii care au accesat Family Start au utilizat creditul respectiv pentru a refinanţa un alt credit făcut anterior.

Autorităţile caută soluţii pentru ca, prin programul Family Start 2024, să poată fi accesate credite în valoare totală de 250 de milioane de lei. Asta nu înseamnă că o singură persoană poate accesa întreaga sumă.

Cifrele concrete ar urma, cel mai probabil, să rămână precum cele de anul trecut. O persoană să poată să facă un credit de maxim 150.000 de lei, pentru o perioadă de 10 ani, iar dobânda la credit să fie subvenţionată de stat în proporţie de 75%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *