CSM Bucureşti

FIAT – noul partener al echipei de handbal feminin CSM București

Sport Actualitate

Auto Italia a anunțat joi, începerea parteneriatului cu echipa de handbal feminin, CSM Bucureşti. În cadrul acestui parteneriat, Auto Italia oferă cu drept de utilizare, pentru o perioadă de 12 luni, opt autoturisme Fiat 500 jucătoarelor din echipa de handbal feminin a Clubului Sportiv Municipal Bucureşti.

Astfel, cele opt membre ale echipei CSM București au primit câte un Fiat 500 oferite spre utilizare pentru următoarele 12 luni. Unitățile oferite au motorizare de 1,2 litri (69 CP), sunt în echiparea Lounge – dispun, printre altele, de un sistem multimedia modern și prietenos, cu ecran tactil de 5 inci, conectivitate Bluetooth și audio cu șase difuzoare.

Sportivele care se vor plimba la bordul unui ştrengar Fiat 500 sunt: Andrea Lekic, Dragana Cvijic, Jelena Grubisic, Itana Grbic, Andrea Klikovac, Elizabeth Omoregie, Carmen Martin, Linnea Torstensson.

CSM București este singurul club din țară care a reușit să cucerească Liga Campionilor la handbal feminin.

„Știm cât de mult contează lucrul în echipă, iar echipa noastră, de astăzi, s-a mărit. Suntem fericiți că am semnat parteneriatul cu Fiat și sunt convinsă că de acum încolo vom fi și mai puternici. Ne dorim ca această colaborare să fie una de bun augur pentru ambele părți implicate și sperăm să parcurgem un drum cât mai lung împreună.”, a declarat Gabriela Szabo, Director General CSM București.

Grupul Auto Italia are o prezență importantă pe piața auto din România, începând încă din anul 1993. În calitate de importator oficial al modelelor comercializate de grupul FCA, Auto Italia acoperă atât segmentul de autoturisme, prin marcile Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth, Maserati, cât și segmentul de vehicule comerciale, prin gama Fiat Professional.

Razvan Ionescu, Director Comercial Fiat: “Suntem foarte onoraţi de parteneriatul pe care l-am semnat cu CSM Bucureşti, Secţia Handbal Feminin şi avem încredere că echipa va reuşi să obţină rezultate bune în sezonul 2019/2020, beneficiind de astăzi şi de suportul Auto Italia. Fiat 500, modelul pe care handbalistele CSM Bucureşti îl vor conduce în cadrul parteneriatului nostru, este cel mai de preţ exponent al istoriei mărcii Fiat şi al grupului FCA în Europa, un model cu o istorie bogată şi performanţe inegalabile din punct de vedere al menţinerii unei valori ridicate în timp. Se aseamănă întrucâtva cu tradiţia handabalului feminin românesc, dacă putem spune astfel. Ne dorim, în primul rând, ca CSM Bucureşti să reprezinte handbalul feminin românesc în Europa, în DELO WOMEN’S EHF Champions League la un nivel cât mai înalt şi sperăm ca în 2020 să vedem marca FIAT în Final Four-ul competiţiei. Mult Succes!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *