Finala Cupei României la fotbal Sepsi – FCSB

Sport

Returul celei de-a doua semifinale a Cupei României, disputată joi seara în Copou, a confirmat și cea de-a două echipă care va lupta pentru trofeu: Sepsi – FCSB va fi finala din acest an, pe 22 iulie, la Ploiești, potrivit frf.ro.

După calificarea lui FCSB în ultimul act, cu o dublă victorie în fața lui Dinamo, 3-0 și 1-0, a venit rândul lui Sepsi să repete performanța în cealaltă semifinală.

Având un avans uriaș încă din tur, când a învins cu 5-1, formația din Sfântu Gheorghe a reușit să se impună și în manșa secundă, la Iași, cu Politehnica. În final a fost 3-0, golurile fiind reușite de Istvan Fulop, în prima repriză, și de Anass Achahbar și Karanovic, în partea a doua.
Va fi prima finală și cea mai importantă performanță de până acum a lui Sepsi, club înființat în 2011.

Poli Iași – Sepsi 0-3, 1-8 la general
Au marcat: I. Fulop (20), Achahbar (50), Karanovic (86)
Poli Iași: Axinte – Onea, Bourama, Klimavicius (Mihalache, 60), F. Cristea – Popadiuc (Horșia, 68), Assulin (Platini, 46), Longher (Passaglia, 60), Chacana (Agape, 61) – Zaharia, Omoh. Antrenor: Mircea Rednic

Sepsi: Fejer – Dimitrov, Celea, Tincu, Csiszer (Fl. Ștefan, 69) – Kovacs, Vașvari (Deaconu, 46), Carnat, I. Fulop (Achahbar, 46) – Diaz (Karanovic, 32), L. Fulop (M. Ștefănescu, 68). Antrenor: Leo Grozavu
În partida de miercuri, FCSB – Dinamo 1-0 (Ad. Petre 2).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *