Fostul președinte rus, Dimitri Medvedev amenință Europa și SUA cu atacuri cu rachete hipersonice

Externe

Fostul președinte și premier rus Dmitri Medvedev, actual vicepreședinte al Consiliului de Securitate al Rusiei, amenință Europa și SUA cu atacuri cu rachete hipersonice, potrivit The Guardian.

„Vor avea loc referendumuri, iar republicile din Donbas și alte teritorii vor fi admise în Rusia. Protecția tuturor teritoriilor care se alătură Rusiei va fi întărită semnificativ de către Forțele Armate Ruse. Rusia a anunțat că nu numai capacitățile de mobilizare, ci și orice alte arme rusești, inclusiv arme nucleare strategice și arme bazate pe noi principii, ar putea fi folosite pentru o astfel de protecție.

Prin urmare, diverși idioți pensionari cu trese de generali nu ne vor speria dacă vorbesc despre o lovitură a NATO în Crimeea. Cu siguranță, rachetele hipersonice își vor putea atinge țintele din Europa și Statele Unite mult mai rapid. Occidentul, în general, toți cetățenii țărilor NATO trebuie să înțeleagă că Rusia și-a ales propriul drum. Nu există cale de întoarcere”, a scris Medvedev pe Telegram.

Dmitri Medvedev este unul dintre cei mai zeloși susțintori ai invaziei ruse din Ucraina. Anunțul fostului președinte rus vine la o zi după discursul susținut de Vladimir Putin adresat națiunii prin care a anunțat mobilizarea parțială.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *