principe Nicolae

Fostul Principe Nicolae şi-a recunoscut copilul

Lifestyle

Fostul principe Nicolae a anunțat că a realizat un test de paternitate din care reiese că este tatăl copilului Nicoleta Cîrjan. Nepotul Regelui Mihai a anunţat pe Facebook, luni după-amiaza, că îşi asumă responsabilitatea legală faţă de micuţă.

„În urma insistențelor mele de a face testul privind stabilirea paternității presupusului meu copil, doamna Nicoleta Cîrjan a acceptat realizarea acestuia. Rezultatul a fost pozitiv, reieșind că sunt tatăl copilului ei. Având în vedere contextul în care acest copil a venit pe lume, faptul că nu am avut o relație cu mama acestuia, mi-am asumat responsabilitatea legală față de acesta.

Din rațiuni care țin de protejarea intereselor superioare ale copilului, consider că orice aspect legat de viața acestuia este de natură strict privată. Din dorința expresă de a proteja copilul și pentru a nu-l supune niciunui risc mediatic sau de bullying am decis sa încetez orice alte comentarii pe marginea acestui subiect”, a scris Nicolae al României, pe Facebook.

Nicoleta Cîrjan a născut în ianuarie 2016 o fetiță, botezată Iris Anna, al cărei tată a spus că este principele Nicolae.

Scandalul a început acum trei ani, când fostul principe Nicolae îi ceruse fostei sale iubite, Nicoleta Cîrjan, să facă testul AND, care să stabilească dacă este sau nu tatăl copilului ei, iar aceasta a refuzat.

Tânăra însă, declara, un an mai târziu că fostul Principe a fost cel care a refuzat să facă testul de paternitate. „I-am solicitat în repetate rânduri efectuarea acestui test atât la Institutul Naţional de Medicină Legală Mina Minovici din Bucureşti, cât şi la o clinică privată acreditată, dar clientul dumneavoastră (.n.red. fostul Principe) a refuzat efectuarea acestui test şi la o clinica privata acreditată.

Nu am făcut public faptul că dl. Nicholas Medforth-Mills este tatăl copilului meu, adresa dvs fiind de intimidare şi chiar jignitoare, în conditiile în care i-am solicitat de atâtea ori clientului dvs să colaboram în discreţie şi să efectuăm testul de paternitate şi la o clinică privată, pentru a pune capăt acestei situaţii”, spunea Cîrjan în anul 2017.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *