Gabriela Firea

Gabriela Firea a fost aleasă preşedintele organizaţiei PSD Bucureşti

Politica

Gabriela Firea, primarul Capitalei, a devenit, luni, președintele Organizaţiei PSD Bucureşti.

„În primul rând, ziua de astăzi şi momentul pe care l-am trăit împreună nu ar fi putut avea loc dacă după zece amânări în patru ani actuala conducere a partidului nu ar fi acceptat să organizăm conferinţă de alegeri la Bucureşti. Asta este din păcate situaţia şi tristul adevăr.

Atât eu, cât şi colegii mei care ieşiseră din mandat, pentru că termenul era depăşit, a trebuit să suportăm umilinţa de a ni se amâna lună de lună, an de an, organizarea unei conferinţe pentru a avea legitimitate”, a declarat Firea, după ce a devenit preşedintele PSD Bucureşti.

Primarul general a mai spus că până acum nu se dorea normalitatea pentru Bucureşti şi se bucură că la sediul central al partidului nu se mai urzesc planuri nefaste pentru Capitală.

„Nu spun că în calitate de preşedinte interimar nu mi-am făcut treaba mea, mi-am făcut-o atât eu, cât şi colegii preşedinţi de la sectoare, dar cred că era un semnal, acolo, undeva, la Bucureşti nu se dorea normalitatea, la Bucureşti nu se dorea să fim o organizaţie unită, închegată, dezbinarea a folosit. Mă bucur că în acest moment la sediul central nu se mai urzesc planuri nefaste pentru Bucureşti”, a mai spus Firea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *