Gabriela Firea – vor fi achiziționate mii de halate și mănuși de unică folosință pentru medicii de familie din Capitală

Social

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat că vor fi achiziționate 120.000 de halate și 200.000 de mănuși de unică folosință pentru medicii de familie din Capitală, iar valoarea achiziției este de 1,3 milioane lei.

”120.000 de halate de protecție și 200.000 de mănuși de unică folosință achizitionam pentru medicii de familie. Mii de masti si dezinfectanti am donat deja, in aceste zile.

Raspundem prompt medicilor de familie care au nevoie de sprijinul nostru si ne-au rugat sa le asiguram un numar foarte mare de echipamente de protectie.

Pacientii cu afectiuni cronice sau acute se prezinta in primul rand la medicii de familie, prin urmare este necesar ca acestia sa fie protejati la fel ca personalul medical din spitale.

Valoarea achiziției pentru echipamente de protectie pentru prevenirea raspandirii coronavirusului destinate medicilor de familie este de 1.300.000 lei iar finantarea proiectului va fi asigurata de Primaria Capitalei, din bugetul Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB), prin virare de credite bugetare.

Multumesc consilierilor generali care au votat acest proiect pe care l-am propus saptamana trecuta.”, a scris, Gabriela Firea, pe pagina de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *