Festivalului Brazilor

Gala Festivalului Brazilor de Crăciun 2019

Lifestyle

Gala celei de-a XIX-a ediții a Festivalului Brazilor de Crăciun – un eveniment caritabil organizat de Salvati Copiii România, are loc joi, 12 decembrie la Stejarii Country Club, și își propune să strângă fonduri pentru asigurarea accesului la educație și prevenirea abandonului școlar în rândul copiilor proveniți din medii defavorizate.

În cadrul Galei, vor fi licitați brazi unici, special creați de designeri celebri din România pentru acest eveniment.

Fie că este vorba de un brad realizat din sticlă, metal, piatră sau hârtie, toți brazii spun povești pline de speranță și bunătate – sunt bucăți din sufletul designerului menite să aducă un strop de bucurie și zâmbet pe chipurile copiilor din mediile sociale defavorizate.

Brazii pot fi licitați online pe www.lavacow.com până joi, 12 decembrie 2019, ora 19:00. Primii 15 brazi cotați vor intra în licitația cu strigare din cadrul Galei Festivalului Brazilor de Crăciun. Ceilalți 15 vor fi achiziționați în cadrul Silent Auction.

În cei 19 ani dedicaţi exclusiv cauzei copiilor pentru care educaţia rămâne un drept numai pe hârtie, Salvaţi Copiii România a readus în şcoală 39.485 de copii, dintre care în programe de tip Grădiniţă Estivală – 8.196 de copii, în programe de tip Şcoală după Şcoală – 27.173 de copii, iar în programul A Doua Şansă – 4.116 de copii, reuşind să strângă cu ajutorul companiilor suma de 5.317.800 de Euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *